MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYATLARNING OILADAGI AVLODLARARO MUNOSABATLARDAGI AHAMIYATI - Mamarayemova, Gulajahon Farhodovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola milliy va umuminsoniy qadryatlarning axloqiy, tarbiyaviy ahamiyati va oiladagi avlodlararo munosabatlarda tutgan o‘rni yoritiladi. Milliy va umuminsoniy qadryatlarning oila mustahkamligi va farovonligidagi o‘rni beqiyos bo‘lib, jamiyat taraqqiyotining poydevoridir.