TURLI YOSHDAGI QIZLARNING YOSH OILAGA INSTITUTSIONALIZATSIYA QILISHI, YOSH OILALARNING FUNKSIYALARI - Rahimova , Matluba (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yosh oilaning jamiyat uchun eng muhim funktsiyalari va turli yoshdagi qizlarning yosh oilaga institutsionalizatsiya qilishi, yosh oilaning ehtiyojlari.