A GLANCE AT THE LIFE AND POETRY OF MUHAMMAD YUSUF - Abralova, Nafisa (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Muhammad Yusuf hayoti va ijodiga bog‘liq ma’lumotlar o‘zbek va ingliz tillarida berildi, shoirning she’rlaridan biri tarjima qilindi.