ЗАКОН ОБ ОХРАНЕ ТРУДА И ЕГО СФЕРА ПРИМЕНЕНИЯ - Бозоров , С.Д.; Курбонназаров , Ж.Ж.; Султонов , К.Ш. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mamlakatimizda mehnat sharoitlarini yaratish, mehnatning huquqiy asoslarini takomillashtirish borasida ko‘rilayotgan chora-tadbirlar fuqarolarning huquq hamda manfaatlarini muhofaza etishda muhim omil bo‘layapti. Yangi tahrirdagi “Mehnatni muhofaza qilish to‘g‘risida”gi Qonun bu borada navbatdagi muhim qadam bo‘ldi.