MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RAQAMLI TEHNOLOGIYALAR ASOSIDA TA’LIM JARAYONI TASHKIL ETISH - Isabekova , Dilafruz Shermirzayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada maktabgacha katta yoshdagi bolalarni kasblar bilan tanishtirishda multimedia tehnologiyasidan foydalanish xozirgi kundagi global axborotlashgan davr talabi ekanligi bayon etilgan.Kasblar bilan tanishtirishda multimedia tehnologiyasidan foydalanganda bolalarni diqqat, xotira, tafakkuri, bilish jarayonlari rivojlanishi ham yoritilgan.