QADRIYATLAR MAZMUNI VA UNING INSON HAYOTIDAGI O‘RNI MASALASI - Аlmardanov , Jo‘rabek Bobonazarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada qadriyatlar mazmuni va uning inson hayotidagi o‘rni masalasi haqida maʼlumot berilgan.