YASHIL ENERGETIKA MANBALARI VA ULARNING AHAMIYATI - Javohir, Boboqulov Saydulla o‘g‘li; Ramazanov, Begzodjon Sheraliyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston geografik iqlim sharoitidan kelib chiqib muqobil yashil energetika manbalari haqida batafsil to‘xtalib o‘tilgan.