MULTISERVISLI ALOQA TARMOQLARIDA AXBOROTLARGA TAHDID TURLARI - Toxirova, S.G‘.; Muhammadjonov, A.G‘.; Siddiqov, M.Y. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Zamonaviy multiservis tarmoqlarini loyihalash va ishlatishning o‘ziga xos xususiyatidan biri ularning axborot xavfsizligini ta’minlash hisoblanadi. Bu tegishli xavfsizlik siyosatini ishlab chiqishni talab qiladi, uni ishlab chiqish va amalga oshirish uchun OSI modelining tarmoq darajalarida asosiy zaifliklar va tahdidlarni tahlil qilish kerak.