O‘ZBEKISTONDA XORIJIY INVESTITSIYALI KORXONALAR FAOLIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Jumanova , Gavhar Abdurazzoq qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada milliy iqtisodiyotimizga xorijiy investitsiyalarni jalb etishning o‘ziga xos jihatlari, chet el kapitali ishtirokidagi korxonalar faoliyati samaradorligiga erishish masalalari muhokama etiladi.