BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI FANIDA QO‘LLANADIGAN AYRIM METODLARNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Zokirov , Javohir G‘aybullo o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Boshlang‘ich sinf ona tili fanida qo‘llanadigan metodlarning o‘ziga xos xususiyatlari, tаrbiyaviy jihаtlаrning kаmоl tоpishidа ona tili va oʻqish savodxonligi darslarida qoʻllaniladigan Aqliy hujum, Klaster, Baliq skeleti, - metodlari va ularni qoʻllash usullari haqida fikr yuritilgan.