MILLIY G‘OYA, MILLIY RUH, MILLIY O‘ZLIGIMIZNI RIVOJLANISHI - Atamurodov , Azamat Nizamkulovich; Elmurodov , Shuhrat Aktamovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolamda milliy o‘zlikni anglash, Vatanimizning qadimiy va boy tarixini o‘rganish, bu borada ilmiy tadqiqot ishlarini kuchaytirish, soha olimlari faoliyatini har tomonlama qo‘llab-quvvatlash bilan bir qatorda, o‘tmishga baho berishda xolislik va turli mafkuraviy qarashlardan xoli bo‘lish hanuz dolzarbligito‘g‘risida ma’lumotlar yozilgan.