ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ТРЕНИНГ ҲАРБИЙ ХИЗМАТЧИНИНГ ЕТАКЧИЛИК ЛИДЕРЛИК ФАЗИЛАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ВОСИТАСИ СИФАТИДА - Дадабоев, Мамиржон Пўлатжонович; Мирзакулов, Шаяхмед Мухтарбекович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада ижтимоий-психологик тренинг шароитида ҳарбий хизматчининг етакчилик фазилатларини шакллантиришнинг ўзига хос хусусиятлари кўриб чиқилди. Гуруҳдаги иш самарадорлигини таъминлайдиган шартлар сифатида ижтимоий ҳамкорликнинг асосий тамойиллари, ҳолати ва вазифалари ўрганилди.