ELEKTRON TIJORAT RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Ashurov , Shuhratbek Qudrat o‘g‘li; Mirazova , Shoxista Davron qizi; Maxmudov, Nurislom Ilxom o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada hozirgi kunda o‘zining iqtisodiyotda o‘z o‘rnini mustahkamlab kelayotgan Elektron tijorat to‘g‘risida. Elektron tijorat sohasining rivojlanish istiqbollari, me’yoriy huquqiy hujjatlar shakllangankigi hamda ko‘rsatkichlari tahlil qilinadi.