ХИВАДА ЎТКАЗИЛГАН ХАЛҚАРО ЭТНОСПОРТ ФЕСТИВАЛИНИНГ АҲАМИЯТИ - Атаджанов , Азамат Юрьевич (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада мамлакатимизда этноспортни турларини оммалаштиришга ва ривожлантиришга қаратилган ҳуқуқий асослар ҳамда “Хивада ҳалқаро этноспорт фестивали” ўтказилган тадриб ҳақида сўз келтирилган.