DISKRET SPEKTRALLIQ MÁSELENIŃ SHESHIMLERINIŃ HÁLSIZ JIYNAQLILIǴI - Allanazarov , J.P. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Jumısta aralas tuwındılı ekinshi tártipli turaqlı koefficientli elliptikalıq teńlemesi ushın spektrallıq másele tuwrı múyeshli oblastta qaralġan. Bul másele ushın óz-ózine tuyinles hám oń anıqlanġan operatorlı shekli ayırmalı sxema dúzilgen hám diskret máseleniń birinshi menshikli mánisi berilgen máseleniń birinshi menshikli mánisine jıynaqlı bolatuġını hám diskret máseleniń birinshi menshikli funkciyası berilgen máseleniń birinshi menshikli funkciyasına hálsiz jıynaqlı bolatuġinlıġı dalillep kórsetilgen.