AKSIOLOGIK ONGNI SHAKILLANTIRISHDA MARKAZIY OSIYO MUTAFAKKIRLARINING MA’NAVIY ME’ROSI - Xolov , Olimjon Chorshamiyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada aksiologik ongni shakillantirishda markaziy osiyo mutafakkirlarining ma’naviy me’rosidan foydalanishning o‘ziga xos xususiyatlari haqida fikr yuritilgan. Shuningdek sharq mutafakkirlarining ta’limiy-tarbiyaviy qarashlaridan misollar keltirib uning mazmun mohiyati ochib berilgan.