TIPIK BO‘Z TUPROQLAR SHAROITIDA AFRIKA TARIG‘I ORGANIK USULDA YETISHTIRISH AGROTEXNOLOGIYASI - U. Norqulov; J. Eshonqulov; A. Abdumajitov (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada sug‘oriladigan tipik bo‘z tuproqlar sharoitida Afirka tarig‘ini yetishtirishda organik o‘g‘itlar qo‘llashining hosildorlikka tahsiri bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.