BOLALAR HUQUQLARI VA ULARNI HIMOYA QILISH MUAMMOSINING DOLZARBLIGI - Mansurov, Oybek Olim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola asosan, bolalar huquqlari va ularni himoya qilish muammosining dolzarbligi va shuningdek, bu borada berilgan taklif va xulosalarga bag‘ishlangan.