NOBARQAROR OQIMLARNI MODELLASHTIRISH - Rahimov , A.R.; Nazarov., O.O.; Yuldoshova , M.P. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ochiq o‘zanlardagi oqimning nostatsionar holatida gidravlik jarayonlarni modellashtirish usuli keltirilgan. Bunda nostatsionar oqimning asosiy ko‘rsatkichlari bo‘lgan Reynolds, Frud va boshqa kriteriylari asoslangan. Ularning nostatsionar oqimda qo‘llanishi asoslangan.