SPLAYN-VEYVLETLAR ORQALI BIOMEDITSINA SIGNALLARIGA RAQAMLI ISHLOV BERISHDA OPTIMAL DISKRETLASH QADAMINI ANIQLASH ALGORITMI - Ro‘ziboyev , Feruz Yusufboy o‘g‘li; Madatov, Quvonchbek Geldiyor o‘g‘li; Muksimova , Shakhnoza Shamukhitovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bugungi kunda biomeditsina signallarga raqamli ishlov berishda interpoliyatsion usullardan foydalanish muhim ahamiyat kasb etadi va shu bilan birga biomeditsina signallarga raqamli ishlov berish natijasida kasalliklarni aniqlash va tashxislash imkonini beradi.