BUGUNGI TA’LIM TIZIMIDA ZAMONAVIY O‘QUVCHI SHAXSINING IJTIMOIY VA PSIXOLOGIK JIHATLARI - Kozimova, N.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada asosiy muammolarimizdan biri: ta’lim muassasalarimizda bugungi zamonaviy o‘quvchi shaxsi va o‘quvchi o‘qituvchi o‘rtasida yuzaga keluvchi ziddiyatlarni oldini olish usullari haqida so‘z boradi.