TIPIK BO‘Z TUPROQLAR SHAROITIDA “S-6524” G‘O‘ZA NAVINING TEJAMKOR SUG‘ORISH AGROTEXNOLOGIYASI - Ziyatov, M.; Eshonqulov , J.; Abdujjaborov , B. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada Toshkent viloyatining sug‘oriladigan tipik bo‘z tuproqlari sharoitida g‘o‘zaning S-6524 navini parvarishlashda tomchilatib sug‘orish usuli qo‘llanilib, o‘simlikning maqbul sug‘orish tartiblari va namlanish chuqurligi bo‘yicha o‘tkazilgna tajriba natijalari keltrilgan.