ЗАЙТУН ЎСИМЛИГИ ВА УНИНГ БИОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Ёрматова, Д.; Бозорова, А. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада зайтуннинг Арбакена нави кўчатларининг биологик хусусиятлари ва совуққа чидамсизлиги ҳамда қайта униб чиқиш хусусиятига эга эканлиги тўғрисида маълумотлар келтирилган.