YOSHLAR OROLNI QUTQARADI - Mengliyeva, Shahnoza Bahriddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolani o‘qish orqali siz Orolbo‘yi foijalari haqida ma’lumot, muammoni hal etish borasidagi olib borilayotgan ishlar, yechim va xulosalar haqida ma’lumot olishingiz mumkin.