НАВОИЙ ЛИРИКАСИДА БАДИИЙ ТАСВИРНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИГИ - Шералиева, Ҳурматой (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада Алишер Навоий ғазалларидаги бадиий тасвир воситалари, лирик қаҳрамон руҳиятининг бадиий ифодаси, табиат ҳодисаларидаги тасвирлар бадиийлик нуқтаи назаридан ўзига хослигига оид илмий-назарий қарашлар ўз ифодасини топган.