OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA REFLEKSIV TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Babayeva , Hulkaroy (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada xozirgi kundagi ta’limni rivojlantirish uchun foydalanilayotgan refleksiv texnologiyalar, kadrlar tayyorlash milliy dasturida belgilangan asosiy vazifalardan biri chuqur nazariy va amaliy bilimlar bir qatorda tanlagan sohasi bo‘yicha mustaqil faoliyat ko‘rsata oladigan, o‘z bilimi va malakasini mustaqil ravishda oshirib boradigan, masalaga ijodiy yondashilgan holda muammoli vaziyatlarni to‘g‘ri aniqlab, tahlil qilib, yoritib berilgan.