DASTURLASHNI O‘RGANUVCHILAR UCHUN ENG YAXSHI DASTURLASH TILLARI - Qadamova , Z.; Sotvoldiyeva , N. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada dasturlashni o‘rganuvchilar uchun eng yaxshi dasturlash tilari to‘g‘risida ma’lumot berilgan.