“JIZZАХ- ZOMIN” AVTОMОBIL YO‘LLINING SIFAT KO‘RSАTGICHINI BАHОLАSH - Qosimov , Baxtiyor Axmatjonovich; Kamolov , Ulug‘bek Shokir o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola bugungi kunda avtomobil yo‘llarining tarmoqlari va ulardan foydalanishda vujudga keladigan muammolar, ularga qo‘yiladigan talablar, hаrаkаt miqdоri, хаrаkаt tаrkibi, hаrаkаt tеzligi, hаrаkаt zichligi va ularning echimlari to‘g‘risida keltirib o‘tilgan.