SPORTCHILAR FAOLIYATI DAVOMIDA XORIJIY TILLARNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Ergashev, Ulug‘bek (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada sportchilar faoliyatida xorijiy tillarni o‘rni va ahamiyati haqida soz borgan. Xorijiy tillarni biladigan sportchilar va murabbiylar jurnalistlar bilan yaxshiroq muloqot qilishlari va ularning chiqishlari, yutuqlari va rejalari haqida ma’lumot berishlari mumkin ekanligi ko‘plab faktlar orqali yoritib berilgan.