ЎЗБЕКИСТОНДА ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИНИ БОШҚАРИШНИНГ ТАШКИЛИЙ-ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Абдусатторов, Эркинбой (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада Ўзбекистон ОТМларини бошқаришнинг ташкилий-ҳуқуқий асослари ва уларнинг ОТМлар фаолияти самарадорлигига таъсири ҳақида сўз юритилади. Муаллиф, шунингдек, ОТМлар бошқарувида маъмурий дастаклар сабаб юзага келадиган муаммолар ва чекловлар, уларнинг потенциал ечимларига тўхталади.