SUD EKSPERTIZASIGA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH - Mansurov, Oybek Olim o‘gli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada jinoyatlarni tergov qilishda ekspert faoliyat va axborot texnologiyalaridan yuklanish tendensiyalari ko‘rib chiqiladi. Muallif sud ekspertizasida texnologiyadan yuksalish va ayrim zararini tahlil qiladi.