BUXORO VILOYATIDAGI URUGʻ VA QABILA NOMLARI ASOSIDA SHAKLLANGAN TOPONIMLAR - Maftuna , Safarova Zoir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada urugʻ va qabila nomlari asosida yuzaga kelgan Buxoro viloyatida bugungi kunda ham uchraydigan toponimlar xususida fikr yuritilgan. Etnotoponimlarning etnik xususiyatlari hamda nomlanish sabablari haqida soʻz boradi.