INSON HUQUQ VA ERKINLIKLARINING TA’MINLASH SOHASIDA HUQUQIY TA’LIMNING O‘RNI - Nazarov, Ismoiljon Baxtiyor o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada inson huquq va erkinliklarining ta’minlash sohasida huquqiy ta’limning o‘rni ilmiy-nazariy tadqiq etilgan. Shuningdek, inson huquq va erkinliklarining ta’minlash sohasida huquqiy ta’limning o‘rni va roliga qaratilgan ustuvor vazifalar atroflicha tahlil qilingan.