НОДАВЛАТ НОТИЖОРАТ ТАШКИЛОТЛАРИДА КАДРЛАР ИШИНИ ЮРИТИШ ҚОНУНЧИЛИГИ ВА БОШҚАРИШНИ ЎЗИГА ХОС ҲУСУСИЯТЛАРИ - Хасанов , Жахонгир Ботир ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада нодавлат нотижорат ташкилотларида кадрлар ишини юритиш ва бошқаришни ўзига хос ҳусусиятлари таҳлил қилиган ва тавсиялар берилган.