“BARKAMOL AVLOD” BOLALAR MAKTABLARINI ISHLAB CHIQARISH KORXONALARI BILAN INTEGRATSIYA QILISH MASALALARI - Eshmuminova, Oybarchin Botirovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maktabdan tashqari ta’lim va uning xorij tajribasi, hamda ta’lim klasteri va barkamol avlod bolalar maktablari bilan ishlab chiqarish korxonalarini integratsiya qilish masalalari to‘g‘risida so‘z yuritilgan.