BUXORO AMIRLIGI QO‘SHINIDAGI O‘TOCHAR QUROLLAR (MILTIQ VA TO‘PPONCHA) TAVSIFI - Shukurillaev, Yunus (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Buxoro amirligi qo‘shinida foydalanilgan o‘tochar qurollar (miltiq va to‘pponcha), ularning chet davlatlardan keltirilishi hamda ishlab chiqarilishi tarixi tahlil etiladi.