O‘ZBEKISTONDAGI MAFKURAVIY JARAYONLAR VA MILLIY G‘OYAGA EHTIYOJ HAMDA DUNYODAGI MAFKURAVIY KURASHLAR SHAROITIDA MILLIY G‘OYANING ZARURLIGI - Mamanazarov , Solijon Sherzodbek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizdagi mafkuraviy jarayonlar va shu jarayonlarda milliy g‘oyaga ehtiyojning qanchalik mavjudligi, hamda dunyodagi mafkuraviy kurashlar sharoitida milliy g‘oyaning o‘rni va vazifasi haqida so‘z yuritiladi.