YIGIRUV KORXONALARI MAHSULOTLARI SIFATINI TAHLIL QILISH - Nahalboyeva, N.T.; Dustonova , D.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada yigiruv yordamida tahlil ishlab chiqarilayotgan mahsulotlarning sifatini muhimligi va usullarini yangilashning muhimligi, shuningdek, statistik tahlil, mahsulotlarni sifatini tahlil qilish, asboblar holati va xodimlarni o‘qitish kabi usullar sifatini oshirishga xizmat qilinishi haqida muhim ma’lumotlar taqdim etilgan. Maqolada yigiruv quvvati uchun mahsulot sifatini yaxshilash uchun tavsiyalar kiritilgan.