TIBBIY YO‘SINDAGI MAJBURLOV CHORALARINI QO‘LLASH TO‘GʻRISIDAGI ISHLARNI YURITISHDA ADVOKAT ISHTIROKI - Mamatkulov, Kamoliddin Galabayevich; Abdurasulov, Muxammadqodir; Ro‘ziboyev , Mavlonbek Durbek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida tibbiy yo‘sindagi majburlov choralarini qo‘llash to‘g‘risidagi ishlarni yuritishda advokat ishtirokining prosessual asoslari.Tibbiy yo‘sindagi majburlov choralarini qo‘llash to‘g‘risidagi ishlarni yuritishda prosessual jarayonining o‘ziga xos xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan.