LOGISTIK TIZIMDА YER USTI TRАNSPORTLАRINING TEXNIK QISMLАRGА BO‘LGАN EHTIYOJNI HISOBLАSH USLUBIYATI - Jumayev, Shaxzod Shavkat o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada yer usti transport mashinalarining texnik qisimlarga bo‘lgan ehtiyojini hisoblash uslubiyatiga oid masalalar yoritilgan. Maqolada zamonaviy texnologik jihozlar avtotransport vositalarining texnik taʼmirlash va ularga texnik xizmat ko‘rsatish jaroyonini texnologik yangilanishiga asos bo‘lishligi ko‘rsatib o‘tilgan.