FISHING VA (SOCIAL ENGINEERING) IJTIMOIY MUHANDISLIKKA QARSHI KURASHISH TATU FARG‘ONA FILIALI - Umarov , Abdumuxtor; Ro‘zaliyev , Abdumalikjon; Qodirov, Ahmadxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Fishing va (social engineering) ijtimoiy muhandislik kiber-xavf turlari kuzatilishi, aniqlanishi, va ularni oldini olishning strategiyalarini o‘rganishga qaratilgan maqola. Bu mavzu, kiber-xavf so‘rovnomalari orqali o‘z shaxsiy ma’lumotlaringizni himoyalashning ahamiyatini bildiradi va foydalanuvchilarga kiber-jarayonlar va kiber-hujumlar orqali xavfni kamaytirish uchun kerakli ko‘nikmalar va bilimlarni beradi.