OLIY TA’LIM TIZIMINI O‘QUV LABORATORIYA ISHLARINI MODERNIZATSIYALASHNING USTUVOR YO‘NALISHLARI - Kurbanov , Mirzaahmad; Kurbanov , Khayotjon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada oliy ta’lim muassalari xorijdan keltirilgan fizikaga oid o‘quv laboratoriya ishlari bilan to‘liq modernizatsiyalanganligi shuningdek, laboratoriya ishlarini o‘quvga joriy qilishda fanlar integratsiyasi asosida laboratoriya mashg‘ulotlarni shakllantirishning metodik asoslarini yaratish masalalari qaralgan.