ТУРКИСТОНДА МОЛИЯ-КРЕДИТ МУАССАСАЛАРИНИНГ ПАХТАЧИЛИК СОҲАСИДАГИ ФАОЛИЯТИ ТАРИХИДАН - Жумаев У.Х., (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада молия-кредит муассасаларининг Туркистонда пахтачилик соҳасида олиб борган фаолияти ёритилади.