OPTIK ALOQA TIZIMLARIDA QO‘LLANILADIGAN FOTOQABULQILGICHLAR - Kurbanov , Mirzaahmad; Sodiqova , Shohida (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada оptik aloqalarni elektr signallariga aylantirish uchun yarimo‘tkazgichli fotodiodlar, ya’ni fotodiod, p-i-n fotodiodlar, ko‘chkisimon fotodiod, shuningdek, optik signallarni uzatuvchi modullar haqida ma’lumotlar tahlil qilingan.