OXIRGI RAQAMI 1, 2 VA 3 BO‘LGAN SONLARNING KVADRATINI HISOBLASH FORMULALARI - Karimov, Navro‘zbek Abdurasul o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktabi o‘quvchilari hamda Oliy ta’lim muassasalari talabalari uchun oxirgi raqami 1, 2 va 3 raqamlaridan iborat bo‘lgan sonlarning kvadratini hisoblovchi umumiy formula keltirilgan.