YORUGʻLIK OQIMINI ICHKI VA TASHQI MODULYATSIYALASH USULLARI MAVZUSINI OʻQITISH METODIKASI - Kurbanov, Mirzaahmad; Sodiqova, Shohida (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada axborotlar oqimini optik tola boʻylab uzatish optik eltuvchi - yorugʻlik toʻlqinining axborot signaliga monand tarzda oʻzgartirishning fizik asoslari berilgan.