BOBUR LIRIKASIDA BADIIY SAN’ATLARNING O‘RNI - Ahmadova , Azimaxon Behzod qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada Zahiriddin Muhammad Boburning ijod yo‘lida badiiy san’atlarning tutgan o‘rni, qo‘llanilgan badiiy san’atlar haqida fikr yuritilgan.