MODAL SO‘ZLARNING G‘ARB TILSHUNOSLIGIDA O‘RGANILISHI - Nodirbek, Xabibillayev Nosirjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada modal so‘zlarning g‘arb tilshunosligida o‘rganilishi borasida mulohaza yuritilgan. Bu o‘quvchiga ushbu sathni o‘zbek tili bilan chog‘ishtirish imkoniyatini beradi.