PSIXOLINGVISTIKADA MULOQOTNING AHAMIYATI. (SHUHRATNING “OLTIN ZANGLAMAS” ROMANI QAHRAMONLARI MULOQOTINING PSIXOLINGVISTIK TAHLILI MISOLIDA) - Otaqulova, A.O. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek tilshunosligining zamonaviy sohalaridan biri- psixolingvistikaning o‘rganilishi va psixolingvistikada muloqotning ahamiyati borasida nazariy ma’lumotlar berilgan. Muloqotning psixolingvistik mohiyatiyozuvchi Shuhratning “ Oltin zanglamas” romani qahramonlari misolida ochib berilgan.