KICHIK BIZNES SUB’YEKTLARIDA BUXGALTERIYA HISOBIDA XARAJATLARNING MOLIYAVIY TALQINI - Isomuxamedov, Akbarjon Boxodir o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada kichik biznes sub’yektlarida buxgalteriya hisobida xarajatlarning moliyaviy talqini yoritilgan.